De beautyalon

Je bent welkom bij schoonheidssalon Anita Kamerbeek, in het hart van de natuur én de Randstad. Onze passie voor schoonheid gaat verder dan onze behandelingen. Bij ons ervaar je een unieke holistische ervaring. Met heel ons hart zorgen wij voor jouw welzijn, rust en self-care.  Ik heb de salon zo ingericht dat je je thuis zult voelen, zodat je gegarandeerd tot rust kunt komen van het drukke dagelijkse leven. 

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling wordt u ontvangen met Nespresso/ kruidenthee en een voetenbad. Vervolgens wordt er tijd genomen om de huid te onderzoeken en de juiste behandeling te kiezen. 

Er wordt voor u een advies/ voedings- behandelingsprogramma opgesteld dat aansluit bij uw persoonlijke idealen en de beste behandeling is voor uw huid.
 

Om te zorgen voor een ontspannen begin wordt er een stoelmassage gegeven. Tijdens de behandeling of het inwerken van maskers worden handen en/of voeten gemasseerd met professionele massagetechnieken zodat u optimaal kunt genieten. Na afloop van de behandeling staan er kruidentheeën en een detox-vitamine elixer voor u klaar om uw lichaam te ontgiften van afvalstoffen.

Puur & duurzaam

Wij geven om het milieu. In de salon wordt daarom de focus gelegd op duurzaamheid.  De thee en koffie die wordt geschonken is biologisch.
In de salon wordt gebruik gemaakt van groene en duurzame energie en schoongemaakt met ecologische schoonmaakmiddelen. Daarnaast gebruiken wij 100% biologisch katoenen producten en wassen wij de handdoeken met parfumvrij biologisch waspoeder.

Groene producten

De verpakkingen van de producten zowel de ingredienten zijn milieubewust geproduceerd en niet vervuildend voor het milieu.

Alle producten in de salon vrij van parabenen zonder synthetische toevoegingen.

Je bent welkom bij schoonheidssalon Anita Kamerbeek, in het hart van de natuur én de Randstad. Onze passie voor schoonheid gaat verder dan onze behandelingen. Bij ons ervaar je een unieke holistische ervaring. Met heel ons hart zorgen wij voor jouw welzijn, rust en self-care.  

© 2019 Anita Kamerbeek.

Weegschaal 38
2665 WH Bleiswijk

T: 010 5221049

E: a.kamerbeek@gmail.com

KvK: 27171077

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon